Wat een hoogtepunt op de feestavond van onze bruiloft! Wendy en Sander hebben ons en onze gasten geweldig vermaakt en ze waren heel flexibel. Het filmpje is onwijs leuk geworden en is terug te vinden op de website van myslomovideo. Ontzettend bedankt en wat ons betreft tot een volgende keer.

Nathalie & Elroy

Dankzij Wendy hebben wij nu een heel leuk aandenken voor altijd. Dit is zo leuk om te doen met vriendinnen. Wendy zorgt dat iedereen zich op zijn gemak voelt en zo komen er de leukste beelden!

Marieke

Wat was dit een gave middag en wat hebben we gelachen. Hoe heerlijk is het om lekker gek te kunnen doen met zijn allen en daarna zo'n gaaf filmpje te krijgen. Ik raad het iedereen aan om dit te doen voor een vrijgezellendag!!

Mischa

Van onze vrienden kregen wij 'myslomovideo' cadeau op onze bruiloft. Een fantastische vervanger voor het receptieboek waarbij vrienden en familie in de rij staan om zo gek en grappig mogelijk voor de camera te staan. Wij hebben ontzettend gelachen met elkaar bij het bekijken van het eindsresultaat. De video geeft een geweldig beeld van alle gasten die onze dag onvergetelijk hebben gemaakt. Dit is een aanrader voor ieder bruidspaar die echt iets unieks wil op zijn bruiloft!

Bart & Moniek

De slomobooth was een geweldige aanvulling op onze bruiloft. Niet alleen wij maar ook al onze gasten hebben enorm veel lol en plezier beleefd aan de slomobooth. Het gek doen voor de camera was al leuk maar het eindresultaat was gewoon weg fantastisch! Het is echt top om de gasten zo ontspannen en plezier makend in beeld te zien. Elke keer als wij de video kijken, is het lachen geblazen. Het is een fantastische herinnering aan onze bruiloft. De samenwerking met Wendy verliep vooraf en tijdens de dag soepel. Van onze locatie mocht er geen confetti gebruikt worden, maar zij had voor genoeg andere leuke attributen gezorgd, waardoor wij dit helemaal niet gemist hebben. Voor herhaling vatbaar!

Acacia & Mark

Dankjewel MySlomoVideo.nl jullie waren te gek! Tijdens het openingsfeest van ons nieuwe kantoor zorgde MySlomoVideo.nl voor de ultieme after movie. Nice en slow!!! Wij wilden de video het liefs al de volgende ochtend met onze klanten delen. MySlomoVideo.nl was ontzettend flexibel en nog voor dat iedereen zijn of haar roes had uitgeslapen was de video al klaar. Een perfect aandenken aan een memorabele opening! Dankjulliewel! En tot in de toekomst!

BrandBase