Hoe ziet een slomovideo eruit?

Bewegend beeld is leuk, bewegend beeld in slow motion is gaaf! Bekijk onderstaande filmpjes en oordeel zelf of dit iets is voor jullie feestje. Gegarandeerd succes on the spot en natuurlijk achteraf bij het bekijken van het resultaat! Nog dezelfde dag een filmpje laten zien op het feest? Ook dat is mogelijk. Een slow motion video cadeau geven? Superleuk idee! Informeer naar de mogelijkheden.

 • Slomobooth bruiloft Jamie & Robin

  Feest in Arnemuiden! Jamie & Robin werden door de ceremoniemeesters verrast met de slomobooth. We hebben 1,5 uur non stop gedraaid, het was een geweldig feest! :)

 • Slomobooth bruiloft Nathalie & Elroy

  Nathalie & Elroy gaven elkaar het ja-woord bij het mooie Green Village in Nieuwegein. Op het feest mochten wij een nog groter feestje maken door met de slomobooth aanwezig te zijn. Het dak ging eraf!

 • Slomobooth Basisschool De Hoeksteen

  Wat is er leuker als 'afscheid' dan met heel groep 8 de slomobooth onveilig te maken!! De confetti vloog iedereen om de oren en zal nog lang zijn sporen nalaten in de school in Oud-Beijerland. Veel succes brugpiepers-to-be en een fijne vakantie!!!

 • Sint & piet op bezoek in de slomobooth!

  Wat een verrassing, sint & piet onverwachts op bezoek in de slomobooth. Dat was natuurlijk enorm gezellig, hopelijk komen alle cadeaus wel heel aan want deze piet was wel een beetje klunzig!

 • Slomobooth 40-jarig (robijnen) huwelijksfeest

  Als verrassing voor het 40-jarige jubileumsfeest van Koos & Loes hebben we met MySlomoVideo.nl alle gasten vooraf uitgenodigd om 8 seconden voor de slomo camera te verschijnen. Bruid- en bruidegom 2.0 waren ook uitgenodigd.. Op het feest hebben we vervolgens de video laten zien, een enorm leuke sfeermaker die zeer enthousiast ontvangen werd!

 • Slomobooth vrijgezellenfeest Marieke

  Wat voor feestje je ook viert, het dak gaat er af. Ook tijdens dit vrijgezellenfeestje. Niet alleen de attributen van MySlomoVideo.nl vlogen door de lucht, deze meiden hadden zelf ook de nodige accessoires meegenomen voor een geslaagde vrijgezellenmiddag.